activiteiten

Uw bezoek aan de escape room upgraden met extra activiteiten?


U KUNT UW BEZOEK AAN onze ESCAPE ROOM COMBINEREN MET extra activiteiten


OMDAT WIJ VOOR ONDERSTAANDE ACTIVITEITEN AFHANKELIJK ZIJN VAN DERDEN EN DE PRIJS PER GROEPSGROOTTE NOG AL KAN  VARIËREN ZIJN DE PRIJZEN VAN ONDERSTAANDE ACTIVITEITEN ALLEEN OP AANVRAAG. U KUNT MIDDELS HET CONTACTFORMULIER OP DEZE PAGINA AANGEVEN WAT U WENSEN ZIJN, WAARNA WIJ U EEN OFFERTE DOEN TOEKOMEN

Fietsen huren

Wij kunnen de volgende fietsen aan u beschikbaar stellen:

- fietsen

- tandems

- ATB (mountainbikes)

- elektrische fietsen


Middels een fiets, tandem, MTB genieten van de bosrijke omgeving rondom Havelte, Diever en Dwingeloo? Laat je naast de escaperoom verrassen door een van de verschillende mooie routes door bos, heide en het schitterende platteland. Eventueel gecombineerd met GPS.


alpaca's voeren

Alpaca's zijn nieuwsgierige en fotogenieke dieren. Op een paar 100 meter afstand is een alpaca boerderij aanwezig. In overleg is het mogelijk om tijd met de alpaca's door te brengen en ze te voeren. 

bamboestieken

Bamboestieken is een goede teambuilding activiteit waarbij creativiteit, communicatie en samenwerken voorop staan. Er zal in teams van 4 tot 8 personen tegen elkaar gestreden worden, met als doel met uw eigen team binnen de afgesproken tijd door middel van bamboestokken en elastieken een zo hoog mogelijk bouwwerk te maken dat zelfstandig kan blijven staan. Zodra u de andere teams ziet bouwen ontstaat de competitie vanzelf.

handboogschieten

Handboogschieten is een eeuwenoude manier van jagen maar ook een olympische sport! Het is vooral bekend geworden door de verhalen van “Robin Hood”. Richtingsgevoel, focus en een vaste hand kunnen hier het verschil maken. Na de uitleg hoe het handboogschieten precies werkt, is er eerst een oefenronde, daarna een aantal wedstrijdrondes en als afsluiter een bonusronde waarin alles nog kan veranderen. Het blijft dus tot het einde spannend wie er gaat winnen!

stoere activiteit

Bijl werpen

Bijl werpen (Axe Trowing) is een stoere en uitdagende clinic waarbij het niet gaat om brute kracht maar om de juiste techniek. Een Unieke workshop waarbij we met verschillende type werpbijlen zullen gooien om zo veel mogelijk punten te kunnen verdienen.

wighland Games

Wighland Games zijn een plattelands versie van de Schotse Highland Games. Kracht, tactiek en samenwerken zijn hierbij erg belangrijk! Afhankelijk van de locatie en ondergrond kunnen de volgende spellen aan bod komen:


- Gewicht slingeren of hooivork gooien

- Trekkerband flippen of rollen

- Hoefijzer gooien

- Turf stapelen

- Krat stapelen horizontaal

- Handboog bowlen

- De platte knoop

- Touwtrekken


Deze spellen zullen in groepjes van 4 tot 6 personen gespeeld worden, bij elk spel wordt een score genoteerd. Het team met de meeste punten wint!

laser kleiduif schieten

Laser Kleiduif schieten is in principe hetzelfde als het echte kleiduif schieten. U schiet met echte jachtgeweren omgebouwd tot laserguns op plastic disks met een reflector, die met 180 km per uur door de lucht worden geschoten. We schieten de disks niet kapot en kunnen deze weer hergebruiken, het voordeel hiervan is dat deze manier van schieten milieuvriendelijk en veilig is! Er zal in groepjes van maximaal 5 personen tegelijk geschoten worden. De computer registreert per schutter de punten. Na de uitleg over het systeem is er een oefenronde, daarna begint de wedstrijd. Er zullen verschillende schietdisciplines aan bod komen.

DAF rijden

Toertocht vanuit Hooghalen met een Daf 33 door Drenthe en onderweg ontsnappen uit een Escaperoom. Een spannend uitje met de Daf!

kanovaren

kanovaren

Kanovaren op de Dwingelerstroom (600m van onze locatie) is tot rust komen in de mooie omgeving tussen Diever en Dwingeloo. U kunt besluiten om met de kano naar de escaperoom te komen of om na die tijd nog even actief bezig te zijn. Start en finish locatie kunnen in overleg worden bepaald.

KLOOtschieten

Klootschieten is een eeuwenoud spel en is leuk voor jong en oud! Het spel wordt in groepjes van 3 à 4 personen gespeeld. Twee groepen trekken met elkaar op en leggen een route van 2,5 tot 4 kilometer af. De groep met het minste aantal worpen aan het einde van de route heeft gewonnen.

moderne hollandse spellen

Zoekt u een leuke activiteit om u te vermaken tijdens het wachten op een andere groep? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Wij hebben de keuze uit:

- moderne hollandse spellen

KINDERACTIVITEITEN

Zoekt u voor de kinderen ook een leuke activiteit? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Wij hebben de keuze uit:

- luchtkussen

fraai ingericht Theehuis 

't Potdekseltje

De mooie grootte deel achter de baanderdeuren van deze mooie Drentse boerderij in Wittelte is ingericht als sfeervol theehuis. Een heerlijke plek om even tot rust te komen met een hapje en een drankje.

Naast voldoende ruimte op de deel achter de sfeervolle grote baanderdeuren is het ook goed toeven naast de boerderij op het terras. Het theehuis is voorzien van diverse spelletjes voor groot en klein zodat u uw verblijf ontspannend in kunt kleden. Kom vooral genieten van de bijzondere sfeer en de gemoedelijkheid van de eigenaren.

Theehuis het 'Potdekseltje' is helaas niet elke dag geopend. In de zomerperiode proberen wij regelmatig open te zijn om u te ontvangen voor een kopje koffie, thee of wat ander drinken met een versnapering daarbij. 

Bovenstaande activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door onderstaande partijen:

Het drents kwartiertje, hooghalen

alpaca enzo, wittelte

outdoorpoint, vledder

klaas manden, wapserveen

de polle,diever

kleijberg tweewielercentrum, diever