Over escaperoom drenthe

--genieten--

--uitdaging--

--sfeervolle locatie--

--tevredenheid--

--SPANNING--

Ons verhaal

Het grote achterhuis van onze boerderij was al enkele jaren niet meer in gebruik voor het huisvesten van dieren. Het leek ons leuk om achter op de deel een theehuis in te richten. Nadat wij het theehuis hadden ingericht kriebelde het ons als ondernemers om het verder uit te gaan breiden met activiteiten. En wat is er nu leuker dan een escape room in een donkere achterhuis van de boerderij? 

Wij, Harm en Emma willen graag iedere bezoeker een leuke ervaring mee geven en daarbij het gevoel geven dat ze welkom zijn door ze gastvrij te ontvangen. Middels de ontvangen reacties en reviews kunnen wij de conclusie trekken dat we daar behoorlijk in slagen. Gaat u binnenkort ook eens de uitdaging aan?

Harm en Emma

Ons team

Harm pot

Harm

ontvangst / begeleiding

Emma Pot

emma

ontvangst / begeleiding

Wat wij u te bieden hebben

Escaperoom(s)

op dit moment heeft Escaperoom Drenthe één kamer. De tweede is in ontwikkeling!

eet-arrangementen

combineer een escaperoom met een eet arrangement en maak het feest compleet!

extra activiteiten

combineer een escaperoom met extra activiteiten voor een dagdeel vermaak!

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Hele leuke, uitdagende escape in gezellige en landelijke setting

Een hele leuke en uitdagende escape (wij hadden wel wat hints nodig) met hartstikke leuke puzzels passend bij het thema ! Ook een hartelijk en gezellig ontvangst in het bijbehorend theehuis door de eigenaar met drinken en lekkers 'on the house' ( bij de prijs inbegrepen ). Aanrader! Zelfs voor mensen met angst om opgesloten te worden, door alle voorzieningen. (Tripadvisor)
Stephen
Testimonial Quote or Title
Vandaag voor ons de 1e keer een escaperoom uitdaging aangegaan. Een uitdaging was het. Mede door onze 1e keer hadden we geen idee wat we moesten verwachten. We hebben het geweldig gevonden. Het gastvrije ontvangst, het thema. Jammer dat we het net niet gehaald hebben. Smaakt zeker naar meer. (facebook)
Miranda Dekkers
superleuk
Hebben de escaperoom met twee groepen gedaan. De 1 wat meer ervaren dan de ander. Beide groepen hadden het goed naar hun zin. Hints werden naar noodzaak gegeven. Groepen werden hiervoor goed in de gaten gehouden zodat er niet te lang op 1 puzzel werd gefocust. Aanrader. (Tripadvisor)
dopy12345